Selvkærlighed er for mig ikke faste og bøn på Bededag.

Store Bededag falder hvert år den fjerde fredag efter påske. Det er en særlig dansk helligdag, som stammer fra 1686. Den historiske betydning er ikke i mit højsæde og faste og bøn bliver erstattet med en motionstur i forårsvejret og ingen ”sofakartoffel” til mig istedet selvkærlighed på bedste vis …

Her er nogle selvkærlige ideer du kan nyde i solen…..

-Måske vil jeg læse en bog om selvudvikling ? Her er et link til lidt inspitation.

-Måske vil jeg lytte til en meditation af Rikke Hertz Metitationerne på denne side er gode har relevante emner og Rikke Hertz`s nye bog Karma synkrinicitet og med er med på min bogliste. Den er værd at læse, den er ikke svær at forstå til trods for den lidt komplicerede tittel.

-Måske vil jeg lave pilates eller afspænding til en video med Dorthe Maglehøj Dorthe har været min yoga lære on off gennem de sidste mange år … hun er super behagelig og fagligt meget kompetent.

Billedet har jeg taget af mit æbletræ i haven i dag” 

Man siger at “Beauty is in the eye of the beholder” oversat til dansk “skønhed afhænger af de øjne, der ser”. Hele vores tilstedeværelse er smukt hvis man vil se det og hver eneste af os er en skønhed i sig selv, du skal bare se det.