Kan du se udfordringerne i din skilsmisse og ved du hvordan du bruger din energi og dit fokus rigtigt?

Er du midt i et skilsmisseforløb? Ja, så ved du, at det kan være svært at bevare fokus og energi. Små ting kan pludselig fylde meget, mens større og vigtige ting forsvinder væk i mængden,  i mangel på overskud. De valg du træffer under en skilsmisse, vil få afgørende betydning for resten af dit og måske dine børns liv, så det er vigtigt at du træffer de rigtige valg.

Fokusér på vejen foran dig….

Du skal bruge din energi, på det der bringer dig i den rigtige retning. Der er både en masse følelser, økonomiske spørgsmål og juridisk aftaler der skal falde på plads.

Coaching i forbindelse med skilsmisse sparer penge og energi.

Jeg vil derfor minde dig om, at individuel skilsmisse coaching er en mulighed for dig, der vil have styr på dine prioriteter, din tid og din energi. Et forløb varer typisk mellem 3-5 sessioner a 45 min – online er personligt møde. Prisen er overkommelig, og tjener sig ofte ind, da forløbet bliver kortere og omkostningerne til fx, advokat mindre.

Se mere her.