Værdier er værdifulde.

Værdier er værdifulde og din vigtigste rettesnor, og fortæller dig noget om dine inderste ønsker, Lever du ikke i overensstemmelse med dine værdier, er du ikke autentisk, og du kan komme til at mangle motivation, energi og dit liv kan føles meningsløst.

Præcis som firmaer bruger værdier til at prioritere deres handlinger og aktiviteter, bør du bruge dine værdier til at navigere og træffe beslutninger ud fra.

Vælger du at leve efter dine egne værdier eller efter andres?

Hvis du ikke følger dine personlige værdier, kommer du ofte til at handle i modstrid med dine inderste ønsker og behov. På sigt opbygges der indre spændinger og konflikter, der saboterer din effektivitet, fremgang og livsglæde.

Hver gang du træffer en vigtig beslutning, så overvej nøje, om den harmonerer med dine værdier. På den måde kommer der sammenhæng mellem den du er, og det du gør. Du kan ikke altid få det hele, så der vil ofte være valg der skal træffes.

Vigtige værdier i et parforhold

I et parforhold, er det særlig vigtigt at I afstemmer jeres værdier. Både personlige værdier, men også værdier for forholdet. Ellers vil der opstå misforståelser og konflikter mellem jer, og hvis I dybest set har forskellige prioriteter, er I nødt til, at være ekstra grundige, når I afstemmer forventninger og planlægger jeres liv.

Har du brug for justeringer eller et tjek, så bestil en gratis coaching session hos mig .