Hvad er forskellen på en coach og en psykolog?

Skal jeg vælge at gå til en psykolog eller til en coach?

Spørgsmål og svar i den korte version. Det kan være svært at finde rede i, men et afgørende spørgsmål til dig selv inden du vælger er: Er jeg indstillet på et længere forløb, hvor jeg går tilbage til min barndom, og får indsigt i hvorfor jeg måske er blevet som jer er? Eller har jeg lyst til et formegentligt kortere forløb, hvor jeg tager udgangspunkt i hvor jeg er nu, og hvordan jeg kommer videre herfra?

 Det er vigtigt at der er et værdi match.

Det er der vigtigt, er at der er kemi og en fælles forståelse imellem dig og din coach. Ud over det jeg foreslår i videoen, kan du prøve at lave et værdi / overbevisningstjek. Se min værdier her

Du kan du hører min definition i den korte udgave: