Blomster sendt til mig idag, som tak for dejlige samtaler i CoachingUniverset. Det glæder mig enormt som nystartet her i DK. Det er så fantastisk og gør mig uendelig glad og taknemmelig. At blive set og hørt for det jeg har valg at gøre, er vigtigt for mig. Ja, det er nok vigtigt, for alle mennesker at blive anerkendt, vi glemmer det bare alt for ofte.

Jeg skriver og siger ofte, at det er så vigtigt, at vi er taknemmelige. Der findes altid noget godt at sige, og jo mere du fokuserer på det, jo bedre får du kontakt til dine følelser, og jo gladere et menneske bliver du. Det koster ikke noget at beslutte sig for at sætte fokus på at finde det gode i enhver situation. Du giver dig selv mulighed for, at blive fyldt med taknemmelighed, for hvor du er og for alt det, du jo trods alt har. Måske finder du ud af, at du har så ufattelig meget mere, end det der ligger lige for…. måske er der rigtigt meget at være taknemmelig for, når du ser dig omkring efter det. Måske kunne du endda overveje at vise andre din taknemmelighed? Se nu bliver der for alvor sat gang i den gode stemning! Facts er, at når du gør andre glade så bliver du selv glad.

Blomsterne på mit bord i mit terapirum vil give mig meget glæde de næste dag og jeg er uendelig taknemmelig.