Udfold dit potentiale med en sommer GROW session.

I sommertiden, hvor mange reflekterer over forandringsmuligheder i både arbejdsliv og privatliv, er det vigtigt at spørge sig selv: Hvordan kan jeg egentlig forbedre mig, komme tættere på mine mål eller bare ændre noget? Måske kører dine tankeprocesser automatisk, men er det godt nok? Kunne der gøres mere og bedre, hvis du prøvede at tænke nyt?

I min personlige performance coaching, hjælper jeg folk med at sætte mål, tænke på muligheder, realiteter og effekter samt dykke ned i, hvad der driver dem mod deres mål. Oftest bruger vi en GROW model i processen.

Det er en givtig proces, men jeg vil gerne tage det et skridt videre og fokusere på det sidste trin i den traditionelle coaching, nemlig det der om drivkraften bag forandring og fremdrift.

Hvad er det, der driver dig til at ændre fokus og gå fremad? Kommer ønsket fra eksterne faktorer eller indre ønsker? Det bliver rigtig spændende for mig som din coach, fordi her kan du virkelig kan få en “AHA”-oplevelse, når du finder ud af, hvad dit inderste drive er, og hvor det kommer fra.

”The million dollar question?”

Stammer ønsket fra dit ego eller din sjæl?

Hvis du kan opnå kontakt med din inderste sjæls viljekraft og prioriteringer, vil alt blive meget lettere at realisere for dig.Ved at følge det, du er skabt til, det du er bedst til, det som driver dig, vil du opleve fantastiske resultater i sidste ende.

Hvis du er i tvivl om, hvor dit ønske udspringer fra, så lad mig hjælpe dig på vej.

Gennem coaching kan jeg guide dig til at udforske og forstå din indre drivkraft og finde ud af, om det kommer fra dit ego eller din sjæl. Når du har fået fat i din inderste sjæls viljekraft, vil du kunne prioritere og handle i overensstemmelse hermed, hvilket vil give dig større succes og tilfredshed.

Send en sms en personlig besked eller ring og vi kan aftale tid til en GROW session.

GROW-coaching er en effektiv model, der hjælper med at identificere mål, udforske virkeligheden og mulighederne og skabe viljen til at handle. Ved at lægge ekstra fokus på det sidste trin i processen, “W=will”, kan du opnå en dybere forståelse af din indre drivkraft og finde motivationen til at skabe de ønskede forandringer. Lad os sammen udforske og opnå dine mål ved at finde din autentiske viljekraft og skabe bæredygtige resultater i dit liv og dit arbejdsliv.