fbpx

Kontakt mig

Har du et spørgsmål eller vil du bare gerne have kontakt,  så send en besked nedenfor!

Vil du vide mere om mig og min baggrund så læs mere her

Kontakt mig og få et skrædersyet forløb

Jeg tilrettelægger et forløb der hjælper dig med at se dine udfordringer og nå dine mål.

 

Kontakt mig og få første session gratis.

Du får første session gratis. Her kan vi kan tale om dine udfordringer og mål. Vi finder sammen ud af præcis hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Hvad koster det ?

Se priser på sessioner og forløb her.

 Er du parat?

Test din parathed her.

Send en besked

FAQ

Ofte stillede spørgsmål ?

Klik på + og læs svaret!

Hvad kan jeg få ud af coaching?
Fokus på dine indre ressourcer – og hvordan du kan udnytte dem bedre.

Indsigt i dine mentale blokeringer – og redskaber til at overvinde dem.

Lær at disponere over din energi.

Styrket personlig gennemslagskraft.

Øget evne til at udnytte dit personlige potentiale til fulde.

Inspiration og mod til at kaste dig ud i nye udfordringer.

Er coaching kun for folk med problemer?
  • Nej! Coaching hjælper med at sætte fokus på dine egne evner, styrker og ressourcer. Meningen med coaching er at du selv indeholder “det hele”. Det du får hjælp til er, at finde frem til alt det du kan.
  • Med andre ord: Coachen stiller spørgsmål, som gør at du selv finder rigtige svar…
Hvordan foregår coaching?
  • Coaching gennemføres som personlige møder eller pr. telefon/mail. I min praksis foretrækker jeg, at de indledende sessioner er personlige – så kan vi eventuelt senere variere mellem personlige møder og telefon-møder.
  • Sammen med coachen afdækkes din nuværende situation, ønskede mål og behov for ændringer. Sluttelig aftales det videre forløb for at understøtte processen frem mod den ønskede tilstand. Ved næste session taler vi om, hvad der er sket på fokusområderne siden sidst – og om dine eventuelle nye mål og ønsker.
Tavshedspligt – hvad med den?
Coachen har fuldstændig tavshedspligt – og du kan i øvrigt være anonym! Den eneste undtagelse er servicelovens paragraf 36 – som handler om svigt overfor børn. Hvis Coachen får viden om, at mindreårige omsorgssvigtes har han/hun pligt til at indberette det til myndighederne
Hvorfor går man til coach?
Typisk fordi klienten synes, at livet indeholder for lidt af “det gode” og for meget af det, der ikke betyder så meget. Det kan være i forbindelse med livet som sådan (deraf begrebet Life coaching) eller det kan være på mere specifikke områder som fx. job og karriere, børneopdragelse, valg af uddannelse eller andre ting. Ofte har klienten sådan en følelse af manglende “lykke”

CoachingUniverset v/Anette Kring - Lægerne i Enghavecenteret- Enghavevej 11 - 7100 Vejle - CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982 - email: hallo@coachinguniverset.dk