Livshjulet

Lav et tjek på dine værdier

 

Du kan gratis teste dine værdier i Livshjulet.

Dit Livshjul kan være med til at visualisere værdierne i dit liv, og kan give et overblik over, hvor der evt. skal ændres noget, for at du bliver mere tilfreds.  Det er en enkelt og kraftfuld måde, der kan hjælpe dig til at få et indblik i, hvor du befinder dig i dit liv lige nu, og hvilke mål der kan være relevante for dig at fokusere på, for at opnå det du ønsker. At vide hvor du er, er det første og vigtigste skridt hen i mod at skabe det liv, du drømmer om. Testen tager kun få minutter at udfylde, og er helt gratis og anonym.

Instruktion til at udfylde livshjulet:

I CoachingUniversets livshjul skal du svare på 8 spørgsmål omkring livsværdier. Du skal på en skala fra 1 (rød) til 10 (grøn) tage stilling til, hvor tilfreds du er med de forskellige områder i dit liv. 1 er meget utilfreds, og 10 er meget tilfreds. Sæt pilen der hvor værdien passer for dig.

Der vil under processen danne sig et edderkoppespinds lignende graf.  Når du har svaret på alle 8 spørgsmål, kan du printe din personlige graf ud.

Du skal udelukkende fokusere på dig selv og dit liv. Nyd den – men tag testen alvorligt. Det vigtigste når du udfylder livshjulet er, at du er ærlig over for dig selv, og at du lægger din eventuelle perfektionisme til side. Målet er ikke, at hjulet skal se pænt ud. Målet er derimod, at hjulet reflekterer dit liv lige nu.

Dit resultat.

Se nu på dit livshjul. Er der områder, som skiller sig ud? Nogle områder, hvor du er betydeligt mere utilfreds end andre? Er der områder, hvor du bruger rigtig mange mentale ressourcer, men hvor du egentlig ikke er tilfreds og derfor scorer lavt? Er der noget du ønsker at ændre? Læg mærke til hvor du scorer 8 og 9 og spørg dig selv hvorfor er det ikke en 10’er? Kan det have noget at gøre med, hvordan du definerer succes inden for dette område? Spørg dig selv: Hvad skal der til for at jeg scorer 10 i denne kategori?

Det er meget individuelt, hvad dit næste skridt kan være. Men måske du skal udvælge et område, som du vil sætte lidt ekstra fokus på at forbedre i den næste tid – spørg dig selv hvad det vil kræve? Overvej f.eks. fordele og ulemper, og har du lyst til at gå et spadestik dybere, så har du lige nu mulighed for at bestille en gratis opfølgende coaching session. Bedre bliver det ikke.

God fornøjelse!

 

Sådan gør du

Læs spørgsmålet

Bevæg den lille grå trekant mellem rød og grøn.

rød = 0 point

Grøn = 10 point

 

Wheel Of Life

Livshjulet


Spørgsmål 1 : Personlig trivsel

Hvor glad er du for den person du er I dag? Hvordan ser du dit egen mentale overskud? Vokser du som menneske og trives i dit liv?.


Spørgsmål 2 : Økonomi

Hvordan har din økonomi det - har du råd til at leve det liv du drømmer om?


Spørgsmål 3 : Sundhed

Hvordan vurderer du din fysiske sundhed?


Spørgsmål 4 : Stress

Hvor god er du til at slappe af, træde tilbage fra hverdagens travlhed, være dig selv og nyde dit eget selvskab?


Spørgsmål 5 : Familie og relationer

Hvodan vil du vurdere dit familieliv? Har du god kontakt og samhørighed eller bøvler du med brudte relationer og følelsen af ensomhed?


Spørgsmål 6 : Kærlighed

Oplever du et dybt og meningsfyldt kærlighedsliv. Er du følelsesmæssigt og fysisk forbundet med en som får dig til at føle dig særlig?


Spørgsmål 7 : Livsglæde

Hvor glad er du for den person du er I dag? Hvordan ser du dit egen mentale overskud? Vokser du som menneske og trives i dit liv?


Spørgsmål 8 : Job / Karierre

Er du tilfreds med dit arbejde? Føler du at du bruger dine evner, og giver dit job mening i dit liv?