sund mad

Kære kvinde

Vi kalder på dig, der ønsker et mere nærende og meningsfuldt liv. Dig, der vil kende dig selv bedre, stå stærkere i dig selv og begynde at gå efter lige præcis det liv, du gerne vil leve. Dig, der har fået nok af stress, utilfredshed eller bare mellem tilfredshed. Dig, der ikke mærker glæden hver dag.

Opdag dig selv på ny og brug 7 uger i foråret som en begyndelse til at være mere i kontakt med DIG og være skaberen af det liv, du ønsker dig.

Målet med forløbet er:

 

  •  at du hver uge går herfra opløftet, med spirende ny energi, glæde og mod til at være dig selv.

  • at du står ved dig selv og sætter tydelige grænser.
  • at du nemt kan skabe ro og “grounde” dig.
  • at gamle begrænsende tanke- og adfærdsmønstre dør hen og nyt spirer frem.
  • at du bliver bevidst om, hvor du holder dig selv tilbage, og hvad du kan gøre for at tage din power hjem og skabe et nærende liv, der er et match til dine inderste behov og drømme.
  • at du begynder at skrælle de lag af, der ikke længere gavner dig.

ANETTE kRING

Anette Kring

Coach og kognitiv terapeut. Anette er ejer af CoachingUniverset, og har mange års erfaring med at få mennesker til at trives, gro og skabe positive forandringer i deres liv. Hun arbejder bl.a. som stress coach og har sit fokus mere på sundhed end sygdom. Hendes tilgang er kognitiv, hvor omdrejningspunktet er sammenhæng mellem tanke, følelse og handling i dit arbejde med din personlige udvikling.

Mariah Rosali

Gæstementor  på forløbet. Hun vil bl.a. vise dig, hvordan du med en nem øvelse ændrer din kemi i hjerne og krop for mindre stress, øget blodcirkulation, forbedret søvn, mindre depression og øget bevidsthed og velvære. Lykkehormoner frigives, og du får nemmere ved at føle glæde og tro på dig selv. Hun bidrager med sin viden og erfaring med energi og vil også guide i, hvordan du kan bruge energi til at løfte dig selv og tiltrække det liv, du ønsker dig.

Coaching Universets grundtanker i forhold til kurset er:

Alt hvad du oplever og tænker kan bruges som døråbner til noget nyt. På dette kursus coacher jeg dig til at åbne din bevidsthed og se dig selv med nye briller. Vi leder efter de ting i dig du negligerer eller søger enten at flygte fra eller lave om på.

Vi åbner op for de tanker og følelser, der forhindrer dig i at tænke nyt. På den måde finder vi frem til, hvordan du på en ny måde kan nærme dig de aspekter af dit liv, som du vil forbedre enten fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt.

Du ser nye perspektiver og ser på dig selv med nysgerrighed og en ny åbenhed. Man kan sige, at du ser mere af din sandhed, og det er i det lys, du får en ny dømmekraft, ny energi til at være nærværende, tilfreds og taknemmelig.

Det praktiske:

Forløbet varer 7 uger fra d. 19. maj – 30. juni 2022.

Der er 8 pladser på holdet.

Vi mødes fysisk i Vejle 3 torsdage kl. 19.00-21.30.

Fysiske mødedatoer 19.5., 26.5., 2.6.

Online Zoom tjek ind de uger vi ikke mødes fysisk.

Ugentlige inspiration i lukket Facebook-gruppe, hvor du får sparring og fællesskab.

Pris for hele forløbet 5000 kr.

Forårspris 2450 kr.

Beløbet kan betales i to rater og overføres til:

Anette Kring

Coaching Universet

Mobilepay 40414982

Starter om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CoachingUniverset v/Anette Kring - Lægerne i Enghavecenteret- Enghavevej 11 - 7100 Vejle - CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982 - email: hallo@coachinguniverset.dk