Lad mig lige præsentere mig selv…

 

Jeg er Anette Kring –  mor til 2 nu voksne kvinder og gift med Jens på nittende år.

Jeg elsker at se folk udvikle sig, og siden jeg var ganske ung, har jeg arbejdet med mennesker. Det er en gave i sig selv at se mennesker opnå større trivsel og glæde i deres liv, og hvordan det spreder ringe i vandet andre omkring dem.

Det er nemlig uanset om du udvikler dig til at blive en bedre mor på hjemmefronten – eller om det er på arbejdet du styrker dine lederegenskaber og højner trivselen på arbejdspladsen. Uanset hvor du bevæger dig hen, vil din personlige udvikling påvirke dine omgivelser positivt.

Det er det jeg oplever, og som jeg dagligt ser i mit virke som Coach.

Selvom jeg har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, har jeg de seneste år fået øjnene op for en mere spirituel, eller skal vi sige intuitive tilgang til livet og til selvudvikling.

I mine øjne er det ene ikke bedre end det andet, og derfor har jeg gjort det til en del af min mission at forene den evidensbaserede vestlige verdens perspektiv med den mere østlige inspirerede tilgang.

På den måde får du det bedste fra begge verdener med på din rejse, når du kommer ind i mit felt.

Som menneske er jeg meget følende, intuitiv, balanceret, rummende, kærlig, og omsorgsfuld.

Jeg drives af lyst frem for frygt, og har en stor portion “power energi” i mit Blue Print.

Gennem mine værdier, sammenkoblet med mine personlige erfaringer, spirituelle udvikling og mine uddannelser, har jeg derfor et stærkt udgangspunkt for at hjælpe dig til at genfinde dine styrker, dit potentiale og din glæde i hverdagen.

Du vil blive mødt i øjenhøjde og med stor empati. Jeg ser dig som menneske med alt, hvad du er, uanset om vi mødes fysisk, i gruppeforløb eller på et af mine retreats.

 Mine værdier og overbevisninger.

Jeg mener, at alle mennesker er unikke. Du er unik, og det er meningen vi skal være forskellige.

Uanset hvad andre tænker om dig, eller hvordan de behandler dig, så handler det ikke om dig. Til gengæld kan måden, du håndterer situationen på, kun være dit ansvar.

Du skaber dit liv ud fra dine tanker, og hvis du vælger dine tanker med omhu, så kan du skabe lige præcis den forandring, du ønsker dig.

Jeg tror på, at den største og bedste kontakt mellem mennesker opstår, når vi følger vores intuition, og vi taler fra hjertet.

Selvom der måske er noget, der føles svært lige nu, så er der altid en vej videre.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at udfolde dit potentiale her i livet, genfinde glæden og den allerbedste trivsel – for dig.

 Faglig baggrund

  • Coachuddannelse ved The Coaching Academy I London
  • Kognitiv terapeut
  • Trivsels master
  • Skyggevejleder
  • Uddannet sygeplejerske
  • Master i Kvalitet og Ledelse i Sundhedssektoren
  • Mange års ledererfaring med opgaver under bl.a. Sundhedsstyrelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

CoachingUniverset v/Anette Kring - Stævnen 26 - 7100 Vejle - CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982- e-mail:hallo@coachinguniverset.dk