Parterapi

For jer der gerne vil have mere glæde og tilfredshed ind i jeres forhold.

Se hinanden i et nyt lys og find ud af om I vil hinanden.

Gratis telefonsamtale 40414982

Anette.Kring@coachinguniverset.dk

parterapi

Parterapi

Coaching får sat focus på jer som par – men også på jer som individer.

Vil I udvikle eller afvikle?

Som coach og CBT terapeut kan jeg hjælpe jer med at udvikle jeres parforhold.

Der skal gives plads til jer begge som individer og I får hjælp til at finde en vej i kan gå sammen.

Målet er, at I begge finder glæden igen, og at de udfordringer I har stødt på i jeres ægteskab, bliver bearbejdet og forstået i en nyt lys, så de kan blive en styrke, og ikke en tyngende eller usynlig belastning.

Kriser skaber udvikling, når man kommer godt igennem.

Gratis afklarende samtale

I kan få en gratis 30 min. session hvor vi drøfter jere situation, og hvad der kan hjælpe jer her og nu. Sessionen kan være både online eller et fysisk møde. I kan bestille tid nedenfor.

Giv dig selv og din partner en gave!

Parterapien skaber et rum, hvor begge parter får taletid, lyttetid og forståelse. Det kan føre til tillid, intimitet, samhørighed og ikke mindst glæde ved at dele sit liv med sin partner. Det er fundamentet for at få et godt og varigt parforhold.

” Vil du hellere gå alene end sammen hver for sig?”

Ja, så står du nok ved en skillevej, og det er tid til at rette blikket indad.

For mange  bliver skilsmissen en katalysator for forandring, men først når sorgen over parforholdet og måske kernefamiliens kollaps har lagt sig. 

En krise skaber udvikling, så lad mig hjælpe jer godt igennem.

Hvad hvis min partner ikke vil med i parterapi?

Det er min erfaring, at et individuelt forløb kan gøre dig mere bevidst om dine egne behov, dine grænser og din længsel. Et individuelt forløb kan styrke dit selvværd. Få kontakt med din dybeste længsel og få indsigt i hvordan du kan få det kommunikeret klart og tydeligt.

Når du tager ansvar, vil du opleve en stor styrke samt en fornyet energi. Den fornyede energi, kan have en afsmittende effekt på din partner og på jeres forhold.

Parforhold der har base i gesidig respekt er de bedste.

Parterapien kan føre til tillid, intimitet, samhørighed og ikke mindst glæde ved at dele sit liv med sin partner. Det er fundamentet for at få et godt og varigt parforhold.

Ofte prøver man forgæves at ændre på sin partner, men det kan let skabe konflikter eller give andre problemer.

I parterapi er det vigtigt, at I begge er indstillet på at tage ansvar for at skabe bevægelse i parforholdet i en positiv retning. Det er ikke kun den ene, der skal forandre sig. Det er begge, der skal udvikle sig. Derfor handler det ikke om at få ret, gøre den anden til skurken eller vinde en kamp. Villighed til at forstå sin partner, tage rimelige hensyn og stå ved sig selv er nøglen til et godt parforhold.

Som to individer, der har valgt at leve som par, har man ofte forskellige behov, værdier og ønsker til parforholdet. Det kan let give smertefulde sammenstød. Det kan være økonomi, opdragelse af børn, sexlyst, hverdagslogistik eller noget helt andet.

Man er sjældent bevidst om, hvilke værdier eller reaktionsmønstre, der styrer én, fordi meget af det er med ”hjemmefra”. Disse mønstre kan parterapi være med til at kortlægge og ofte er det vores tilknytningsmønstre der ubevidst skaber uhensigtsmæssige reaktionsmønstre i parforholdet.

I kan blive mere bevidste om hinandens udgangspunkter for at danne par og finde kompromisser, hvor begges behov og ønsker tilgodeses.

Som uvildig vejleder og terapeut vil jeg guide jer til indsigt i gentagelsesmønstre og ikke mindst hjælpe jer med at bryde dem. Det kan være mønstre, der skaber konflikter og dræner jeres energi og kærlighed. Formålet er, at I får mere af alt det, I dybest set ønsker jer, men også en realistisk forventning til, hvad der kan lade sig gøre i netop jeres relation.

Parterapi kan give jer nogle nye perspektiver og redskaber. Det er samtidig en afklaring af, hvor I står hver især og dermed mulighed for at få ny energi og retning.

CoachingUniverset v/Anette Kring – Stævnen 26 – 7100 Vejle – CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982– e-mail:hallo@coachinguniverset.dk