En god investering i din fremtid hvis du skal skilles

Skilsmisse coaching

Sund fornuft er, at lære din kæreste at kende inden I gifter jer, da der som regel her er en stor åbenhed for at stille dybe spørgsmål til hinanden. På den anden side af medaljen er bagsiden, når skilsmissen nærmer sig, og den fjendtlige tone måske har taget over. Så er stemningen for at besvare spørgsmål om ægteskabet måske ikke den største. Men her begår mange en fejl, for selv når skilsmissen er en realitet kan det være en super god øvelse af få visse spørgsmål afklaret inden i skal mødes med kommunen, advokaten eller banken.

Til dette kan du bruge skilsmisse coaching.

 

Den vigtigste lære i en skilsmisse.... skilsmisse coaching

“Agere i stedet for at reagere”

Når vi reagerer, er vores handlinger ofte impulsbestemte. Reaktionen stammer fra hjernens amygdala – eller fra gamle mønstre – tanke måder. I en intens diskussion reagerer vi ofte impulsivt. Det betyder, at vi nogle gange – med vores reaktion – får skabt et drama, som måske slet ikke var nødvendigt. Vi får smidt benzin på et bål, som slet ikke var i nærheden af at blive tændt. Både i situationen og i os selv, lær mere om det når du beslutter dig for at benytte skilsmisse coaching.

Når vi i stedet får skabt indre ro og opmærksomhed, får vi også kontakt til de centre i hjernens frontallap, som “holder styr” på Amygdala og vores gamle mønstre. Vi bliver bedre i stand til at møde situationen med åbenhed, venlighed og empati. Vi bliver bedre til at forstå situationen, og vælge at agere i den. Med fuld bevidsthed. Vi kan stadig vælge at agere ud fra vores følelser, men det sker med en helt anden bevidsthed og accept, end hvis vi reagerer uden bevidsthed.

I de få sekunder “trækker vi vejret”…. “tæller til 10″… og får skabt bevidsthed i os selv om, hvad der egentlig er der er klogt og vigtigt lige nu.

 

 Hjælp –  gennem en skilsmisse ved hjælp af skilsmisse coaching.

Tiden er kommet, og det er uundgåeligt at du skal skilles. Det er nu du skal træffe beslutninger der har stor betydning for din fremtid.

Men hvad gør du ?

Book en individuel coaching samtale og lad  os tale om hvad der er vigtigt for dig lige nu, og hvordan jeg kan hjælpe dig hen til det sted hvor du gerne vil være.

Skilsmisse coaching

Spørgsmål du kan bruge inden en skilsmisse som din egen private skilsmisse coaching

Vil du være lykkeligere uden din partner?

Det er måske ikke det letteste spørgsmål at svare på, der hvor du står lige nu, men det kan være rigtig godt at få det gjort op. En øvelse til det kan være, at lave et tjek på fordele og ulemper, og så samtidig holde dine svar op imod dine menneskelige værdier. Er der overensstemmelse? Hvis ikke,vil jeg foreslå dig at du laver et “check up”. Lad mig forklare dig nærmere om det i den første gratis coaching session. Book den her på siden.

Har du gjort det helt klart for din partner hvad du ikke vil leve med eller acceptere?

Forskning viser at mennesker ofte kun hører 30-35% af hvad der bliver sagt til dem, fordi “de selv er så ivrige efter at tale”. Dette gælder helt sikker også for skilsmisse samtaler eller skænderier. Hvis du ikke synes at din samlever bruger nok tid sammen med dig, er det vigtigt at du får det fortalt til ham/hende. Hvis vil du give din partner mulighed for at ændre det, så kan det f.eks. være en god ide klart at fortælle hvilken konsekvens det vil have, hvis det ikke bliver ændret. Det skal selvfølgelig ikke siges som en trussel, men på en overbevisende måde, hvor du klart giver udtryk for hvad du prioriterer at leve med, og hvad der på sigt vil være et “no go”. Gensidig respekt er utrolig vigtigt.

Hvad frygter du mest ved skilsmissen?

Der er stor forskel på hvad folk frygter mest ved en skilsmisse. For nogle er det frygten for, igen at skulle have single status, og for andre er det måske frygten for at blive ensom, og det at skulle leve alene. Der er igen andre der frygter det at mangle den fysiske intimitet. Hvis I får talt om hvad i hver især frygter mest, kommer I sikkert frem til en dybere forståelse af, hvad I hver især bliver skræmt af, og måske kan den viden gøre det lettere at træffe den endelige beslutning om hvordan i bedst kommer videre – enten sammen eller hver for sig.

Frygt har det faktisk ofte med at forsvinde når den bliver “set i øjnene”. Jo flere kræfter du bruger på at ignorere frygten, jo mere kommer det ofte til at fylde.

Jeg holder meget af Mads Langers sang Mellem linjerne der siger: “Jeg vil hellere gå alene end at følges ad hver for sig”.

Livet er flygtigt, og det skal leves her og nu.

Hvordan vil du undgå skænderier og konflikter?

Hvis du har det dårligt i dit ægteskab, så er det at blive skilt, måske det bedste du kan gøre for dig selv. Men hvis I har børn sammen, vil I altid være forældre sammen. I vil altid være i hinadens liv. Du må derfor tænke over hvordan du vil takle det. En ting er sikkert – at bruge børnene som kanonføde er bare ikke godt.

Jeg elsker selv det spørgsmål….” Elsker du dine børn mere end du hader din ex?” Tænk over det når du kommunikerer som en af to forældre.

3 Coaching sessioner 1:1 eller online og en opfølgning efter eget valg.

Kr. 2095,-

5 Coaching sessioner og en valgfri opfølgning

Kr. 2795,-

CoachingUniverset v/Anette Kring - Lægerne i Enghavecenteret- Enghavevej 11 - 7100 Vejle - CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982 - email: hallo@coachinguniverset.dk