Stresscoaching

Alle kan lære at slippe stress og finde balance, glæde og overskud igen. Vi arbejder med din hjerne og din tankegang. Forløbet er struktureret og tager udgangspunkt i dig.

 

 

En- til en- Coaching

Som din coach hjælper jeg dig via samtale til, at fokusere på de problemer og udfordringer du står med i hverdagen. Som coach har jeg forskellige redskaber, der gør samtalen konstruktiv og givende for dig. Formålet er at give dig nye måder at tænke og handle på.

Hvis der er behov for det, kan jeg også hjælpe dig  i en mere rådgivende og undervisende rolle, og gå vejen med dig gennem en mere dynamisk  samtalestil kaldet kognitiv terapi. 

Symptomer er din krop der fortæller dig at der er noget galt.

I min samtale med dig tager jeg  udgangspunkt i velunderbyggede teorier og værktøjer, der er udviklet til at skabe udvikling og forandring.

Er du mere nysgerig på hvad jeg kan tilbyde netop dig, og hvordan dit forløb vil kunne se ud, så kontakt mig så vi kan drøfte hvad dit forløb skal indeholde. Personlige samtaler en-til en-.

FAQ Ofte stillede spørgsmål.

Læs mere om hvad  andre har spurgt om i forhold til coaching hos CoachingUniverset

Test din trivsel ved hjælp at en trivsels test.

Jeg har lagt en af de mest anerkendte trivselsmålinger ind på min side, der gør det let og gratis  for dig at måle på din trivsel. (WHO-5)

Start i dag for det handler om dig!

CoachingUniverset v/Anette Kring – Lægerne i Enghavecenteret- Enghavevej 11 – 7100 Vejle – CVR nr. 29887462 Telefon: 40414982 – email: hallo@coachinguniverset.dk